Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο και μαλακό, περίπου για 7 λεπτά.
Προσθέτουμε τον άνηθο και το σπανάκι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθούν.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε μέσα στη κατσαρόλα το ζωμό κοτόπουλου ή νερό και αφήνουμε το μίγμα να βράσει.
Σερβίρουμε στίβοντας λίγο φρέσκο λεμόνι πάνω από το πιάτο.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.