Σπανακόρυζο

Σπανακόρυζο

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • σπανάκι - 225 γρ.
  • ρύζι - 1/2 φλυτζάνι
  • ελαιόλαδο - 4 κ.σ.
  • άνηθος - 2-3 κ.σ. , ψιλοκομμένος
  • κρεμμύδι - 1/2 , ψιλοκομμένο
  • ζωμός - 2 φλυτζάνια κοτόπουλου ή νερό
  • λεμόνι - 1
  • αλάτι
  • πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο και μαλακό, περίπου για 7 λεπτά.

Προσθέτουμε τον άνηθο και το σπανάκι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθούν.

Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε μέσα στη κατσαρόλα το ζωμό κοτόπουλου ή νερό και αφήνουμε το μίγμα να βράσει.

Σερβίρουμε στίβοντας λίγο φρέσκο λεμόνι πάνω από το πιάτο.


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.