Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα ταψάκι ανακατεύετε το αλεύρι με λίγο αλάτι και κάνετε στη μέση μια λακουβίτσα. Ρίχνετε τη μαγιά που έχετε διαλύσει σε 3/4 φλιτζανιού χλιαρό νερό και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μία ζύμη μαλακή και ομοιογενής, που να μην κολλάει στα χέρια. Προσθέτετε αν χρειαστεί λίγο νερό...