Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Τα καραμελωμένα αμύγδαλα ή αλλιώς παστέλι αμυγδάλου είναι το καλύτερο σνακ για όλες τις ώρες. Είναι ελάχιστα γλυκό, θεσπέσια νόστιμο και σίγουρα πολύ θρεπτικό. Σε αυτή την εκδοχή η καραμέλα που δένει τα αμύγδαλα ετοιμάζεται με ζάχαρη που τα κάνει τραγανά κι όχι με μέλι που δίνει...