Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Γλυκιά τούρτα σοκολάτας σε σχήμα καρδιάς για τον αγαπημένο σας! Λιώνετε τη κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπέν μαρί, σε χαμηλή θερμοκρασία και ανακατεύετε συνεχώς με μια μαρίζ μέχρι να ενωθούν τα υλικά και αποκτήσει το μείγμα μια ρευστή κρέμα. Στη συνέχεια αφήνετε την κρέμα...