Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Οδηγίες Χτυπώ στο μίξερ το βούτυρο και το ελαιόλαδο με την ακατέργαστη ζάχαρη για 5’ και κατόπιν προσθέτω το αυγό και την μελάσα.Κοσκινίζω το αλεύρι και τα μπαχαρικά και τα ενσωματώνω στην ζύμη η οποία θα είναι σκούρα καφέ λόγω της μελάσας.Πλάθω μπαλάκια στο μέγεθος μικρού...