Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρετε σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και μετά προσθέστε το κρέας και συνεχίστε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.Ρίξτε τη μουστάρδα, την μπίρα, αλατοπιπερώστε και μαγειρέψτε σε μέτρια ένταση για 30 λεπτά.Μετά προσθέστε τις πατάτες, τα καρότα και τα κολοκυθάκια, κομμένα σε...