Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.Όταν ροδίσει προσθέτουμε τα μανιτάρια, τις πολύχρωμες πιπεριές, την σάλτσα ντομάτας, την ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.Όταν χάσουν τα υγρά τους τα κατεβάζουμε από την φωτιά.Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη σε λίγο χλιαρό νερό.Προσθέτουμε δύο κουταλιές...