Παστίτσιο με βασιλομανίταρα λάδι τρούφας και λιαστή ντομάτα

Παστίτσιο με βασιλομανίταρα λάδι τρούφας και λιαστή ντομάτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Ετοιμάζετε τα μακαρόνια: Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα σουρώνετε όσο κρατάνε ακόμη (al dente) και τα στρώνετε σε ένα ταψί.Ετοιμάζετε τον κιμά: Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν. Προσθέτετε τον κιμά...