Κιμαδόπιτα με λαχανικά και τραγανό φύλλο σαν σφολιάτα

Κιμαδόπιτα με λαχανικά και τραγανό φύλλο σαν σφολιάτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για την κιμαδόπιτα με λαχανικά, ζεσταίνουμε πρώτα σε πλασοτέ κατσαρόλα  το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τον κιμά για 10΄. Ώσπου να ψηθεί ανακατεύουμε συχνά. Έπειτα προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα και αφήνουμε να σοταριστούν για 4΄-5΄. Προσθέτουμε την ντομάτα και...