Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Το λάχανο είναι από τα πλέον δημοφιλή υλικά για σαλάτες και προσφέρει πάρα πολλές επιλογές όσον αφορά το πως θα συνδυαστεί… Πετάμε τα εξωτερικά φύλλα του λάχανου, το κόβουμε στα τέσσερα, αφαιρούμε το κοτσάνι και το ψιλοκόβουμε.Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το...