Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε σε 20 περίπου τεμάχια το μέρος του μοσχαριού που πήραμε (χτένι ή σπάλα), τα πλένουμε και τα βάζουμε να στραγγίξουν. Βάζουμε το ελαιόλαδο στην φωτιά σε κατσαρόλα ρηχή να κάψει,προσθέτουμε την γλυκιά και καυτερή πάπρικα, το πιπέρι και προσθέτουμε το κρέας. Σοτάρουμε μέχρι...