Φασιανός γεμιστός με λουκάνικο πράσο μυρωδικά και φιστίκι

Φασιανός γεμιστός με λουκάνικο πράσο μυρωδικά και φιστίκι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Πλένετε και σκουπίζετε τους φασιανούς με χαρτί κουζίνας. Τους βάζετε σε βαθύ σκεύος και τους περιχύνετε με το κόκκινο κρασί. Τους αφήνετε στο ψυγείο για 12 ώρες ή αποβραδίς, γυρίζοντάς τους ενδιάμεσα για να μαριναριστούν παντού με το κρασί. Μετά τους στραγγίζετε και πετάτε το...