Ριζότο με μύδια κολοκυθάκι και σαφράν

Ριζότο με μύδια κολοκυθάκι και σαφράν

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Ετοιμάζετε πρώτα τα μύδια: Ζεσταίνετε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ρίχνετε μέσα το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο. Προσθέτετε τα μύδια και σκεπάζετε την κατσαρόλα. Μαγειρεύετε μέχρι να ανοίξουν τα μύδια.Αφαιρείτε τα κελύφη και κρατάτε τα μύδια στην άκρη. Σουρώνετε το ζουμάκι...