Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Διαδικασία Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Τυλίγουμε τα παντζάρια ένα ένα σε αλουμινόχαρτο, αφού πρώτα τους προσθέσουμε μπόλικο αλάτι. Τα τοποθετούμε σε ταψί και τα ψήνουμε στον φούρνο για 45-50 λεπτά. Στη συνέχεια, τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να...