Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200ο C. Απλώνετε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί του φούρνου σαν κεραμιδάκια, δηλαδή το ένα να πατάει πάνω στο άλλο. Σκορπάτε ανάμεσά τους τις σκελίδες του σκόρδου. Περιχύνετε με ελαιόλαδο και αλείφετε με ένα πινελάκι. Αλατίζετε καλά και ψήνετε στο...