Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170ο C, στον αέρα. Βάζετε στον κάδο του μίξερ τους 8 κρόκους με τα 100γρ. ζάχαρης και χτυπάτε για περίπου 4-5 λεπτά, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Προσθέτετε το ούζο και το ξύσμα λεμονιού.Σε μπολ ανακατεύετε το τριμμένο καρύδι, το σιμιγδάλι, το...