Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αρχικά ετοιμάζουμε τη ζύμη αναμιγνύοντας πρώτα τα υγρά μεταξύ τους και ρίχνοντας σταδιακά το αλεύρι μέσα σ’ αυτά. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 ίσα μέρη και πλάθουμε 2 μπάλες. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για περίπου μισή ώρα. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τη γέμιση. Τσιγαρίζουμε σε...