Προσθέτετε λίγη μπύρα στο μίγμα της κρέπας, την κάνει αέρινη, ελαστική και βοηθά να απορροφηθεί η σως, η μαρμελάδα ή το σιρόπι με την οποία θα την περιχύσετε.
Σ' ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε τη φρυγανιά, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι.
Σ' ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά.
Βουτάμε τα φιλέτα στο αυγό και μετά τα πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια φριτέζα ή ένα βαθύ τηγάνι και μόλις είναι αρκετά ζεστό βυθίζουμε ένα - ένα τα φιλέτα μέχρι να ροδοκοκκινίσουν από τη μία πλευρά πριν τα γυρίσουμε κι από την άλλη.
Τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε για λίγο πάνω σε χαρτί κουζίνας πριν να τα σερβίρουμε.
Σας προτείνουμε να τα συνοδεύσετε με βραστά λαχανικά.
Καλή σας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.