Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένετε με προσοχή τα κολοκυθολούλουδα και αφαιρείτε τους στήμονες από το εσωτερικό τους. Τα αφήνετε να στραγγίξουν πάνω σε πετσέτα. Ετοιμάζετε τη γέμιση: Σε ένα δοχείο ρίχνετε τη φέτα, το δυόσμο και λίγο πιπέρι και αναμιγνύετε τα υλικά καλά.Προσεχτικά γεμίζετε κάθε ανθό με ένα...