Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάλτε σε ένα μπολ το γιαούρτι με την άχνη ζάχαρη, το λιμοντσέλο και τη μισή ποσότητα από τις φράουλες.Ανακατέψτε και μοιράστε το μείγμα σε ποτήρια ή σε μπολ.Απλώστε τις υπόλοιπες φράουλες στα ποτήρια και αφήστε τις μους στο ψυγείο για 1-2 ώρες πριν σερβίρετε.