Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε τη μαγιά, το ελαιόλαδο, το αλάτι και λίγο λίγο το νερό μέχρι να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Τη βάζουμε σε λαδωμένο μπολ και τη σκεπάζουμε καλά. Την αφήνουμε να διπλασιαστεί σε όγκο για περίπου 45΄. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε...