Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καβουρδίζετε το σουσάμι χωρίς λάδι σε μικρό τηγάνι μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. Διαλύετε το ταχίνι στο χυμό του πορτοκαλιού. Αναμιγνύετε το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα με το αλεύρι. Χτυπάτε το λάδι με τη ζάχαρη μέχρι να ομογενοποιηθούν και προσθέτετε το ταχίνι με το χυμό του...