Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Γευστικότατο σπυρωτό ρύζι που συνοδεύει άψογα κάθε είδους κρέας! Ρύζι με Μπέικον και Κόκκινη Πιπεριά.Ρύζι με Μπέικον και Κόκκινη Πιπεριά Recipe By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: July 22, 2013 ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ:1 (4-5 Servings) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:5 mins ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:10 mins ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ:15...