Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
1 Κουπα βούτυρο ανάλατο, συν επιπλέον για την φόρμα225γρ γλυκόπικρη σοκολάτα, ψιλοκομμένη1 1/4 κουπας ζάχαρη6 μεγάλα αυγά2 κουτ. εκχύλισμα βανίλιας1 κουπα σκόνη κακάου, συν επιπλέον για πασπαλισμα Σαντιγί κρέμα για το σερβίρισμα Κατευθύνσεις Θερμάνετε το φούρνο στους 185° C. σε...