Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βάζετε σε μια μη μεταλλική λεκάνη το ελαιόλαδο με το κρασί, το τζίντζερ και το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και τα χτυπάτε με το σύρμα να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε το κοτόπουλο και το ανακατεύετε για να πιάσει μαρινάτα παντού. Σκεπάζετε τη λεκάνη και την κρατάτε στο...