Φαρφάλες ολικής άλεσης με κολοκυθάκια και κατίκι Δομοκού

Φαρφάλες ολικής άλεσης με κολοκυθάκια και κατίκι Δομοκού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Tina Webb
Βράζετε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίες τους και τις σουρώνετε.Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτετε τα κολοκυθάκια και ανακατεύετε για 2-3 λεπτά.Για το dressing: ρίχνετε στο...