Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
:200 g βούτυρο3 αυγά190 g ζάχαρης100 ml γάλα75 γραμμάρια αλεύρι75 g μαύρη σοκολάτα25 g κακάο15 g κορν φλαουρ½ κουταλάκι του γλυκού ρούμι Εκτέλεση Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το μίξερ, ρίχνουμε μετα 90γρ ζάχαρη και συνεχιζουνε να χτυπάμε μεχρι να διαλυθεί η ζάχαρη καλά....