Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια αντικολλητικη κατσαρόλα αχνιζουμε το κρεμμύδι με λίγο αλατάκι και μόλις αχνισει προσθέτουμε λάδι και τις πιπεριές και τα τσιγαρίζουμε. Μόλις τσιγαριστούν τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ.Στην ίδια κατσαρόλα τοποθετούμε λάδι και μόλις κάψει καλά...