Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ, εκεί σπάμε ένα αυγό, ρίχνουμε αλάτι, νερό και ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει χυλός.
Βουτυρώνουμε το ταψάκι και στρώνουμε μέσα του το χυλό. Πάνω του τρίβουμε την φέτα και το κασέρι. Πιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα, περίπου στους 180 βαθμούς Κελσίου. Δέκα λεπτά πριν να ναι έτοιμο, ρίχνουμε λίγη ρίγανη.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.