Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Διαλύετε τη μαγιά σε 4-5 κουτ. σούπας χλιαρό νερό και την αφήνετε να σταθεί 10 λεπτά. Βάζετε σε λεκανίτσα το αλεύρι και ανοίγετε στο κέντρο μια λακουβίτσα, όπου ρίχνετε το λάδι, τη μαγιά με το νερό της και το αλάτι. Ανακατεύετε αρχικά με ξύλινη κουτάλα και προσθέτετε ένα μέρος...