Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Στρώνετε την επιφάνεια εργασίας με μεμβράνη. Τοποθετείτε το σολομό με το δέρμα προς τα κάτω και βρέχετε με το ούζο.Αναμιγνύετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και καλύπτετε με αυτά την επιφάνεια του σολομού. Τυλίγετε με τη μεμβράνη και επαναλαμβάνετε μέχρι να τυλιχτεί σφιχτά.Μεταφέρετε το...