Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς . Στρώστε 2 ταψιά με χαρτί ψησίματος.Ξεπαγώστε τη ζύμη και ξετυλίξτε την. Ριξτε αλεύρι γενναιόδωρα, ώστε να μην κολλάει στην επιφάνεια εργασίας σας. Κόψτε σε τέσσερις λωρίδες κατα πλάτος και στη συνέχεια 3 λωρίδες κατά μήκος. Κάθε φύλλο...