Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κολλάς μαζί τους από την πρώτη στιγμή, το ψωμί – ψωμάκια στον ατμό ή αλλιώς τα περίφημα bao buns είναι απίστευτα τρυφερά, ολόλευκα και σχεδόν «μεταξένια», νόστιμα και η συνταγή για εύκολο ψωμί, τόσο εύκολο που δεν θα το πιστεύεις! Πλέον τα bao buns είναι παντού, ειδικοί...