Πράσινο κριθαράκι με σπαράγγια και πέστο με αβοκάντο και χαλλούμι

Πράσινο κριθαράκι με σπαράγγια και πέστο με αβοκάντο και χαλλούμι

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Γαλάτεια Παμπορίδη
Βήμα 1 Πρώτα φτιάχνετε το πέστο: Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ ή food processor και τα αλέθετε μέχρι να έχετε μια πάστα. Βήμα 2 Σε μια κατσαρόλα, βάζετε άφθονο αλατισμένο νερό να κοχλάσει. Προσθέτετε το κριθαράκι και το βράζετε 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες στο πακέτο....