Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Σε ένα κατσαρολάκι, βράζετε μπόλικο νερό με το ξύδι. Μόλις αρχίσει ο βρασμός, χαμηλώνετε τη φωτιά γιατί δεν θέλουμε να κοχλάζει το νερό. Σπάτε σε ένα μικρό μπολάκι το αβγό και πολύ προσεχτικά το ρίχνετε στο νερό.Βράζετε το αβγό για 6 λεπτά και με μια τρυπητή κουτάλα το βγάζετε...