Ανοιχτό σάντουιτς με αβγό ποσέ και αβοκάντο

Ανοιχτό σάντουιτς με αβγό ποσέ και αβοκάντο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ελένη Ψυχούλη
Σε ένα κατσαρολάκι, βράζετε μπόλικο νερό με το ξύδι. Μόλις αρχίσει ο βρασμός, χαμηλώνετε τη φωτιά γιατί δεν θέλουμε να κοχλάζει το νερό. Σπάτε σε ένα μικρό μπολάκι το αβγό και πολύ προσεχτικά το ρίχνετε στο νερό.Βράζετε το αβγό για 6 λεπτά και με μια τρυπητή κουτάλα το βγάζετε...