Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Webb Προετοιμάζουμε τη ζύμη από το προηγούμενο βράδυ. Στο μπολ ενός μίξερ προσθέτουμε 3/4 της κούπας χλιαρό νερό, ρίχνουμε τη μαγιά, ανακατεύουμε λίγο με τον γάντζο και αφήνουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το αλεύρι, 1 κ.γ. αλάτι και ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα με τον γάντζο...