Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα κρούστας και τα σουρώνουμε σαν ακορντεόν σε ενα πυρεξ
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε τα φύλλα
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν και τα περιχύνουμε με το ζαχαρούχο,αφού πρώτα το έχουμε διαλύσει...