Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ο Αρχίλοχος από την Πάρο έλεγε πως το κρασί της Νάξου θύμιζε το νέκταρ που έπιναν οι θεοί του Ολύμπου… Αμόλυντη και αυτάρκης, η αξιώτικη φύση καταφέρνει να εφοδιάζει την τοπική κουζίνα (και όχι μόνο!) με μοναδικές πρώτες ύλες, γεμάτες γεύση και άρωμα, οι οποίες δίνουν έμπνευση...