Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε τη γκοφρέτα, ανοίγοντας 10 γεμιστά μπισκότακαι αφαιρώντας την κρέμα. Σπάμε τα μπισκότα σε χοντρά κομμάτια, τα ανοιγμένα και τα υπόλοιπα γεμιστά.Ζεσταίνουμε το βούτυρο να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε την άχνη κι ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το κακάο και τη βανίλια....