Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λιώστε σε μπεν μαρί τα δύο είδη σοκολάτας μαζί με το μέλι.Ανακατέψτε σε ένα μπολ τα κορν φλέικς με τα καρύδια, ρίξτε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας και ανακατέψτε.Απλώστε το μείγμα σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.Στρώστε το με την πίσω πλευρά του κουταλιού και...