Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μετράμε την ζάχαρη και βάζουμε την μισή ποσότητα σε νερό με 2 κ.σ. ροδόσταμο σε μεγάλο τσουκάλι.
Όταν αρχίσουν να βράζουν σε 10 λεπτά ρίχνουμε 1 κ.σ. χυμό λεμονιού και αποσύρουμε από την φωτιά αμέσως.
Αφήνουμε 20 λεπτά και αφαιρούμε 1 φλ. τσ. σιρόπι περίπου.
Έπειτα ρίχνουμε λίγο λίγο το αμύγδαλο τριμμένο σκόνη μέχρι να πήξει το μείγμα.
Αν γίνει πολύ πηχτό ρίχνουμε το 1 φλ. τσ. σιρόπι που κρατήσαμε και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Αφήνουμε να κρυώσει.
Ανακατεύουμε και βάζουμε σε βαζάκια καλά πλυμένα στεγνά και αποστειρωμένα.
Καλοφάγωτο.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα https://cookpad.com/gr/.
Η ιστοσελίδα https://cookpad.com/gr/ ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.