Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Βάζουμε από την προηγούμενη τους γίγαντες να μουλιάσουν σε νερό και την επόμενη μέρα τους βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν(όχι να λιώσουν).
Τους στραγγίζουμε και στη συνέχεια τους απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν καλά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μπύρα, το αλεύρι, τα αβγά, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γίνουν ένας πηχτός χυλός.
Βουτάμε στο χυλό έναν – έναν τους γίγαντες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδιμέχρι να πάρουν ένα ωραίο, χρυσαφί χρώμα.
Τους βγάζουμε με την τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετούμε σε ένα απορροφητικό χαρτί να φύγει το πολύ λάδι.
Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και απολαμβάνουμε με ούζο ή τσίπουρο, γιατί όχι.
.
και με το ποτό μας στο σπίτι.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.