Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αγαπημένη συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό στην κατσαρόλα! Συνοδέψτε το με αρωματικό ρύζι Πλένουμε καλά το μοσχάρι ώστε να καθαρίσει.Αν χρειάζεται το καθαρίζουμε από τα λίπη με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια το βάζουμε σε ένα πιάτο και το αφήνουμε για 35 λεπτά περίπου ώστε να έρθει...