Μανιτάρια βουτηγμένα στο βαλσάμικο με σκόρδο είναι γλύκισμα

Μανιτάρια βουτηγμένα στο βαλσάμικο με σκόρδο είναι γλύκισμα

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
Ρίξτε τα μανιτάρια στο λάδι, το βαλσαμικό ξύδι, τη σάλτσα σόγιας, το σκόρδο, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι, βάλτε τα σε ένα μόνο στρώμα σε ένα ταψί και ψήνετε σε ένα προθερμασμένο φούρνο 200 C μέχρι τα μανιτάρια να είναι τρυφερά, περίπου 20 λεπτά, γυριζοντάς τα λίγο.