Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε φέτες. Τις βάζουμε για 1 ώρα σε αλατισμένο νερό για να ξεπικρίσουν και μετά τις τηγανίζουμε. Κόβουμε το κρέας σε μέτριου μεγέθους κομμάτια. Βάζουμε τα κρεμμύδια να τσιγαριστούν. Όταν ροδίσουν προσθέτουμε το κρέας και το θωρακίζουμε....