Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χτυπάμε σε ένα μπολ 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά, 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, 4 αυγά και 4 κουταλιές της σούπας μπράντι.Χτυπάμε σε ένα μπολ 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά, 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, 4 αυγά και 4 κουταλιές της σούπας...