Κουνουπίδι τηγανητό με κοκτέιλ θαλασσινών σε πικάντικη σάλτσα Safcol

Κουνουπίδι τηγανητό με κοκτέιλ θαλασσινών σε πικάντικη σάλτσα Safcol

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
"SAFCOL"... με Τόνο από τους Ειδικούς στα Θαλασσινά
Βράζετε το κουνουπίδι σε αλατισμένο νερό για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει ελάχιστα. Το στραγγίζετε και το χωρίζετε σε μπουκετάκια. Τα αφήνετε στην άκρη να στεγνώσουν.Ετοιμάζετε το χυλό: Ρίχνετε την μπίρα σε μέτριο μπολ και προσθέτετε τμηματικά το αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς...