Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε και Φιλτράρουμε τον γαύρο αφαιρώντας κεφάλι και ουρά Σε ένα τάπερ στρώνουνε τον γαύρο σε σειρές ρίχνοντας αλάτι σε κάθε σειρά που τελειώνει Μόλις τελειώσουμε ρίχνουμε το ξύδι μέχρι να καλυφθούν όλα τα γαυρακια Κλείνουμε το τάπερ και τοποθετούμε στο ψυγείο για 3 ώρες...