Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δοκιμάστε με δροσερή σαλάτα και φρέσκο ψωμάκι Καθαρίζουμε, κόβουμε σε κομμάτια τις πατάτες και τις αλατοπιπερώνουμε.Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά.Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα, τη μισή ποσότητα ελαιόλαδου, το μείγμα από τα διάφορα μυρωδικά, το λιωμένο...