Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Δοκιμάστε το μαζί με το αγαπημένο σας ρόφημα Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το νερό και το χυμό, μαζί με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, μέχρι να διαλυθεί.Κατόπιν ρίχνουμε στο υγρό μείγμα το ινδοκάρυδο, το μπέικιν και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ μέχρι όλα...